website vanaf €750,-

Opvallende websites

We weten allemaal dat één van de beste manieren om nieuwe klanten aan te trekken, is om je producten of diensten online aan te bieden, maar inmiddels zijn er meer dan 1 miljard websites online. De grote vraag is dan ook: hoe zorg je ervoor dat je opvalt en niet verdwijnt in een zee van websites? Gelukkig is het team van Bottle Post Media heel goed in het ervoor zorgen dat je website opvalt en boven de competitie uit dobbert.  Hoe doen we dat?

Duidelijkheid

De eerste stap bij het bouwen van een website of webwinkel is het creëren van duidelijkheid door het stellen van vragen. Vragen zoals: welke producten of diensten biedt je aan? Wie is je doelgroep? De eerste indruk die bezoekers van je website krijgen is meestal van je startpagina, en daarom is het ook je beste kans om duidelijk (en snel) te communiceren waar je bedrijf, website of producten voor staan.  Zoekmachines vinden duidelijkheid ook heel erg fijn, Google gebruikt o.a. keywords die relevant zijn voor je bedrijf en producten om je website correct te categoriseren, zodat huidige en toekomstige klanten je gemakkelijk online kunnen vinden. Doormiddel van SEO of te wel zoekmachine optimalisatie, kunnen we ervoor zorgen dat je website Google vriendelijk is.

Content

Waarom bezoekt iemand specifiek jouw website? Denk er echt even over na. Het is om informatie te verzamelen over de specifieke oplossing die jouw producten of diensten leveren. Als je meer klanten wilt en dus meer wilt verkopen is content één van de belangrijkste factoren. Je content  moet op een duidelijke en eenvoudige manier worden weergegeven, met duidelijke taal die de bezoeker stimuleert om meer te willen weten  over je bedrijf. Je website moet natuurlijk ook zoekmachine  geoptimaliseerd (SEO)zijn, wat inhoud dat je de juiste zoekwoorden (keywords) in je content hebt, opdrachten en metatags.

Intuïtie

Een ander belangrijk onderdeel is de gebruiksvriendelijkheid van je website. Webpagina’s moeten een logische flow hebben, met goed gestructureerde pagina’s die je bezoekers op intuïtieve wijze naar relevante delen van je website leiden. Wanneer die flow juist is wordt het eenvoudig voor je bezoeker om te navigeren naar de informatie, diensten of producten die het meest relevant zijn voor hen.

Vrienden

Het opbouwen van een online gemeenschap voor je bedrijf is een geweldige manier om op te vallen. Het hebben van Facebook “Likes” op je zakelijke Facebook-pagina, of een Instagram of Twitter button geeft bezoekers de mogelijkheid je te volgen en op de hoogte te blijven. Het hebben van een Business Pinterest account is ook een geweldige aanvullende manier om je producten of diensten online te verkopen. En natuurlijk zijn blogs een geweldige manier om ​​regelmatig een gesprek te voeren en vertrouwen te creëren met uw bezoekers en klanten.

Het is tijd om op te vallen, met een opvallende website design van Bottle Post Media. We hebben het makkelijker gemaakt, met een nieuwe promotie.

No Comments

Post a Comment