Online Marketing

Een internet marketing strategie is niet meer weg te denken.
Je kunt niet meer wachten tot de bezoekers naar je website komen,
dat doen je concurrenten namelijk ook niet.
Online Adverteren

GOOGLE ADWORDS.

Wanneer een nieuwe bezoeker je website vindt is het in veel gevallen via Google. Dat kan alleen als je website of webshop goed vindbaar is op zoekmachines. Een effectieve manier om dit te doen is via zoekmachine reclame.

Google laat bedrijven reclame maken op de Google-websites én op websites die gebruik maken van Google AdSense. Dit zijn advertenties gebaseerd op zoekwoorden die je zelf bepaalt. Wij maken een analyse van de juiste zoekwoorden en vervolgens ontwikkelen we een campagne, die je advertentie aan het juiste publiek toont. Hiermee bereik de juiste doelgroep tegen zo laag mogelijke kosten. Jij betaalt per klik en je bepaalt zelf de hoogte van het advertentiebudget.

Het succes van je bedrijf wordt bepaald door tevreden klanten die bereid zijn producten en diensten af te nemen.

SOCIAL MEDIA.

Social Media pagina’s zijn tegenwoordig zo belangrijk dat je er niet meer omheen kunt. We ontwikkelen reclame campagnes die ervoor zorgen dat de advertenties je doelgroep bereiken en meer bezoekers naar je website trekken.

Bovendien kunnen webwinkels direct verkopen via Social Media paginas. Ook Google kijkt naar Social Media en als je niet actief bent dan is het ook lastiger om je website te ranken in zoekmachines. Het opzetten en onderhouden van Social Media kost tijd en expertise. Bottle Post Media kan al je Social Media pagina’s zoals o.a. Facebook, Twitter, Google+, Instagram en Pinterest maken en onderhouden.

Online Reclame

Bottle Post Media ontwikkelt online marketingstrategieën voor bestaande en nieuwe websites voor social media, online adverteren, email marketing, Google Adwords of content marketing zoals blogs.

Online Adverteren

CONTENT MARKETING.

Onze strategie wordt gedreven door innovatieve en doordachte marketing gebaseerd op concurrentie-, markt, merk- en doelgroep analyse. Onze aanpak heeft directe betrekking op het succes en de vindbaarheid van je website.

Denk daarbij aan de juiste tekst op je website voor je product, dienst of merk relevant voor zowel bezoekers als Google. Maar ook bijvoorbeeld aan het schrijven van blogs, het plaatsen van artikelen, nieuws- of social media berichten voor je doelgroep. Tegenwoordig kiezen steeds meer bedrijven ervoor om dit uit te besteden. Onze creatieve professionals staan voor je klaar om structureel aan je website te bouwen en het effect ervan inzichtelijk te maken.

EMAIL MARKETING.

Door je doelgroep via e-mail te benaderen, kun je meer aan bestaande klanten verkopen en de relatie versterken. Je beslist zelf wie een e-mail ontvangt en bovendien kan je die helemaal op de ontvanger afstemmen.

Door e-mail marketing op de juiste manier inzetten benader je je doelgroep persoonlijk en krijg je een hoge response als gevolg. Je kunt vaststellen wie de e-mail heeft ontvangen, hoe vaak deze is geopend en ook hoe vaak er doorgeklikt wordt naar de website. Wij kunnen op basis van acties van de gebruiker geautomatiseerd vervolgberichten laten versturen. Ook kunnen we precies vaststellen hoe effectief een e-mail is en aan de hand daarvan meteen alle gegevens voor de volgende e-mail marketing campagne aanpassen.

Online Reclame

Wil je ook online adverteren?

Neem contact op