Grafisch Ontwerp

Print
media.

Stap één
Oriëntatie

Het proces begint met het in kaart brengen van wat je wilt bereiken, weten wie je doelgroep is en het inzetten van de juiste mediakanalen.

Stap twee
Strategie

Samen bepalen we de beste strategie, vertalen dit naar een sterk concept en uitvoering en laten alle stappen naadloos op elkaar aansluiten.

Stap drie
Ontwerp

Een professioneel gemaakt ontwerp geeft een geloofwaardige en betrouwbare uitstraling, wat een enorme invloed op het succes van je bedrijf heeft.

Stap vier
Verleiden

We combineren onze creativiteit en commercieel talent met strategisch denken, en natuurlijk een gevoel voor functionaliteit met een verleidelijke uitstraling.

Stap vijf
Resultaat

Marketing materialen zoals een logo of visitekaartjes, flyers of posters, banners of menukaarten: we komen tot een eindproduct dat zegt wat het moet zeggen.

Huisstijl.

Sommige bedrijven hebben een bepaalde uitstraling, een aantrekkingskracht waardoor ze effectiever zijn in het behalen van hun doelen. Deze uitstraling vertelt in één oogopslag waar een bedrijf voor staat. Het maakt een bedrijf tastbaar en herkenbaar; zo´n bedrijf heeft een goede huisstijl.

Bottle Post Media creëert een visuele identiteit wat bestaat uit ontworpen elementen waarvan het logo de basis vormt. Je huisstijl kan worden toegepast op mediums zoals visitekaartjes, briefpapier, je website, bedrijfsfolders, banners, belettering van voertuigen en andere huisstijldragers. Je huisstijl is de basis van een unieke merkidentiteit voor je producten of diensten.

Branding.

Wanneer je merk op de markt wordt gebracht moet het herkenbaar zijn, het moet een bepaalde dienst of product identificeren en een gevoel opwekken bij de koper. Een bedrijf met branding zal eerder gezien worden als betrouwbaar en geloofwaardig dan een merkloos bedrijf, en hun producten en diensten worden kwalitatief hoger ingeschat. 

Bottle Post Media communiceert door middel van branding een unieke zakelijke identiteit voor je producten en diensten. Kortom een duidelijk verhaal zodat je doelgroep weet wat ze van je merk kunnen verwachten.

Durven vernieuwen is de eerste stap naar succes. Klik op de button voor printmedia