Hosting & Domeinnamen

Voordat je website bereikbaar is op het internet,
moet deze eerst een eigen plekje krijgen op het wereld wijde web.
Voor de hosting van je website en registratie van je domeinnaam ben je bij Bottle Post Media aan het juiste adres!

Onze hostingpakketten zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en service en dat tegen een geweldig tarief!

SHARED SERVER

Voor het HOSTEN van een website is het meest voordelige een shared server. Met een shared server huur je een vooraf afgesproken hoeveelheid schijfruimte op één van de beveiligde servers van Bottle Post Media, waarop vervolgens de website geplaatst kan worden. Zo ben je altijd op een betaalbare manier verzekerd van een goed en snel bereikbare website en beschikbare e-mail. Het is ook fijn om te weten dat onze servers 7 dagen per week, 24 uur per dag worden gemonitord en bewaakt.
Bestel je Hosting

VPS SERVER

Bottle Post Media biedt haar gebruikers ook de mogelijkheid om een VPS (VIRTUAL PRIVATE SERVER) te leasen. Een VPS server is een virtuele machine wat zich precies hetzelfde gedraagt als een fysieke machine. Alle wijzigingen of veiligheidsmaatregelen die je in de configuratie maakt, zijn alleen van toepassing op je eigen VPS. Een VPS server geeft gebruikers meer vermogen en controle over hun website, zonder de hoge kosten van het hebben van een dedicated server. Denk aan een webwinkel, je hebt hierop veel informatie over producten, bestellingen en klanten. Hoe meer informatie, hoe meer tijd je website nodig heeft om te laden. Je wilt natuurlijk geen bezoekers en klanten mislopen, omdat je website te langzaam laadt. Een VPS geeft je in zo´n situatie het extra vermogen.
Bestel je VPS

DOMEINNAAM

Een DOMEINNAAM is een belangrijk onderdeel van je website, het is je unieke identiteit op het internet, een soort visitekaartje, maar veel belangrijker. Dat is omdat je domeinnaam ervoor zorgt dat bezoekers naar de juiste website gaan, en je website, dienst of voor je doelgroep te vinden is. Het speelt ook een vooraanstaande rol in de rangschikking van zoekmachines zoals Google. Een goede en gemakkelijke naam kan het verschil zijn tussen het gevonden worden of verloren gaan in cyberspace. Bottle Post Media registreert snel, eenvoudig en betaalbaar je domeinnaam.
Domeinnaam registreren? Klik hier!

VERHUIZEN

Wil je je WEBSITE verhuizen naar onze hosting? Geen probleem, dit verzorgen wij voor je. Wil je een bestaande DOMEINNAAM verhuizen? Ook dat is geen probleem! Wij verzorgen de overdracht. Of heb je de perfecte domeinnaam gezien maar hij is van iemand anders?  Onze experts kunnen met de huidige eigenaar van het domein een verkoop onderhandelen.
Verhuizen tegen lage prijzen!

Is je favoriete domeinnaam nog vrij?

Dan kunnen wij die voor je registreren

Registreer mijn domeinnaam!