Wie zijn we

Ons team zoekt de uitdaging in het vertalen van jouw visie naar een online strategie, met een gebruiksvriendelijke en intuïtieve website, webshop of software als uitgangspunt. Kortom ons doel is het bereiken van jouw doel.

ONZE PASSIE

Bottle Post Media is een internationaal multimedia bedrijf gevestigd aan de Costa Blanca van Spanje. We zijn een ervaren team van ontwikkelaars, ontwerpers en strategen met een passie voor het behalen van succesvolle resultaten voor onze brede internationale klantenkring van grote en kleine bedrijven. Wij maken en ontwerpen vooruitstrevende en effectieve websites, webshops en webbased software gebaseerd op duidelijke marketing- en communicatieprincipes. Ook voor hosting en domeinnamen wij de aangewezen partner voor onze klanten.

JOUW VISIE

Geen website of webshop is hetzelfde. Elke klant heeft persoonlijke wensen en daarom benaderen we projecten vanuit klantperspectief, doelgroepen, concurrentie en benefits. Een professionele vormgeving die perfect aansluit bij waar je bedrijf voor staat en werkt op alle moderne internet browsers is onmisbaar als je succesvol wilt zijn. Daarom denken wij als strategisch partner graag met je mee over je online strategie. In onze websites en webshops combineren wij creativiteit, techniek, marketing en communicatie om te zorgen dat onze klanten hun marktpositie kunnen verbeteren. We helpen bedrijven zich te profileren in de markt door een goede positionering en duurzame identiteit te creëren door webdesign, grafisch ontwerp, copywriting en SEO Marketing. We herontwerpen en optimaliseren ook bestaande websites indien ze niet te verouderd zijn.

ONZE ONTWERPEN

Met onze ontwerpdiensten geven we een gezicht aan bedrijven, merken, producten en diensten.  Denk hierbij aan logo- en huisstijl ontwerp,  branding en diverse reclame uitingen. Al ons werk zorgt ervoor dat je je bedrijf optimaal presenteert op het web en in print applicaties.

ONZE SOFTWARE

Bottle Post Media heeft een aantal mooie online software systemen ontwikkeld die we op basis van een abonnementsvorm aan onze klanten aanbieden. Dit geeft onze klanten de mogelijkheid om unieke software en applicaties te installeren. Onze klanten gebruiken de software via het internet, zonder de hoge kosten van complexe software beheer of hardware management.

Wat!? Nog geen klant van Bottle Post Media?