Overige Diensten

SSL

Met een SSL certificaat wordt je vertrouwelijke informatie gecodeerd verzonden, zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden.

l

Je hebt vast wel gemerkt dat sommige URL’s beginnen met http: // en anderen beginnen met https: // en misschien heb je ook gemerkt de extra “s” altijd op een website staat waar je privé gegevens moet verstrekken, zoals bij een online betaling. Die extra “s” staat voor Secure Sockets Layer (SSL) en deze laag zorgt ervoor dat alle gegevens tussen een website of webwinkel en de bezoeker privé blijven.

Bestel nu je SSL Certificaat

BLOGGEN

Wil je dat je website meer bezoeker krijgt en beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google?

l

Zoekmachines inventariseren niet alleen wat je op je website hebt, maar ook of er nieuwe content geplaatst wordt. Een mooie manier om dit te doen is door het plaatsen van blogs die boeiend en relevant zijn voor je product, dienst of bedrijf. Bottle Post Media´s bloggers kunnen leuke blogartikels voor je schrijven aan de hand van een zorgvuldige SEO, concurrentie- en doelgroep analyse. Het is een kost effectieve manier om je bedrijf te laten groeien en je dienst of product te promoten.

Heb je geen inspiriatie? Wij wel!

Logo’s.

Onze grafische vormgevers ontwerpen logo´s die je bedrijf en product krachtig representeren.

Het hebben van een goed ontworpen logo geeft vertrouwen in je bedrijf. Potentiële klanten gaan eerder zaken doen met een bedrijf wat met een professioneel logo. voor de dag komt. Een professioneel logo geeft de overtuiging dat je bedrijf, producten en diensten betrouwbaar en kwalitatief goed zijn.

Visitekaartjes.

We ontwerpen visitekaartjes die ervoor zorgen dat je een uitstekende eerste indruk maakt.

Wanneer iemand naar je visitekaartje kijkt weten ze dan direct wat je bedrijf doet? De lettertype, kleur en de structuur bepalen of een visitekaartje voldoende aantrekkingskracht heeft om een juiste beeld van je bedrijf over te brengen. Professioneel gedrukte visitekaartjes zorgen ervoor dat je een optimale eerste indruk maakt.

Nieuwsbrief.

Een nieuwsbrief moet boeiende en relevante inhoud hebben; verleiden om te lezen.

Een nieuwsbrief spreekt boekdelen over je bedrijf. De juiste samenstelling van tekst, kleuren, lay-out, typografie en beelden moeten een opvallend aandacht trekkende combinatie vormen. Het hebben van een deskundigheid media bedrijf is essentieel bij het samenstellen van de juiste nieuwsbrief voor je bedrijf.

COPYWRITING

Een prachtig ontworpen website zal bezoekers aantrekken. Een boeiende tekst zorgt ervoor dat ze op je website blijven.

l

Copywriting moet de lezer aansporen tot actie; het kopen van een product of dienst, een uitnodiging voor een opt-in, het oproepen tot participatie voor een doel, club of bedrijf. Design, content marketing en SEO zijn onderdelen van een complete marketing plan en een goede copywriting zorgt ervoor dat alles één geheel vormt. Onze getalenteerde copywriters kijken naar alle elementen van je bedrijf zoals brochures, advertenties, persberichten. Afhankelijk van je wensen, kunnen we al je teksten schrijven of je bestaande teksten opfrissen en pakkender maken.

Vraag een offerte aan