Websites

Bottle Post Media ontwikkelt professionele, meertalige,
mobiel responsive websites die je bedrijf perfect representeert.

Mobiel internet gebruik is in rap tempo aan het toenemen wat enorme mogelijkheden biedt voor degene die daar op weten in te spelen. Onze moderne responsive websites passen zich automatisch aan naar het formaat van het gebruikte apparaat.

Meertalig

Het belangrijkste voordeel van een meertalige website is dat je een internationaal publiek kan bereiken. Daarnaast ziet een meertalige website er niet alleen professioneel uit, maar geeft ook een duidelijk teken van klantgerichtheid door je bezoekers in hun eigen taal aan te spreken. Hiermee vergroot je het vertrouwen in jouw product of dienst. Bottle Post Media bouwt doorgaans websites in de talen Engels, Spaans, Nederlands, Duits, Noors, Frans, Zweeds en Russisch.

Wil je een andere taal? Dat kan! Neem contact met ons op en dan gaan we voor je aan de slag.

Zoekmachines

Eén van de belangrijkste elementen van je website is om relevante content over te brengen aan bezoekers. Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat doormiddel van zoekwoorden, meta-tags, etc. die toepasselijk zijn voor je bedrijf, bezoekers je website kunnen vinden. Onze websites worden optimaal ontwikkeld en ingericht voor een goede leesbaarheid en indexering door zoekmachines.

Het creëren van een succesvolle website benader je via de beleving van je klanten. Je moet kunnen anticiperen en begrijpen wat klanten beweegt en waarom. Bottle Post Media bekijkt je product, service, klantervaring en de organisatorische mogelijkheden voor het behalen van je succes.

Mobiel

Omdat diensten en producten tegenwoordig via een desktop, tablet of mobiele telefoon opgezocht worden wil je ervoor zorgen dat ze snel en gemakkelijk kunnen vinden waar ze naar opzoek zijn. Je kan namelijk de meest geweldige business model hebben, maar met een slecht uitziende- en functionerende website, loop je een aanzienlijke hoeveelheid kansen mis en krijgen klanten een slechte indruk van je bedrijf. Om die reden is het belangrijker dan ooit om een krachtige online aanwezigheid te hebben.

Een succesvolle website laad snel en is gebruiksvriendelijk. Een bezoeker aan een website die te lang moet wachten of niet gemakkelijk de weg kan vinden, zal niet lang blijven en komt waarschijnlijk ook nooit meer terug. Wij maken snel ladende websites met een intuïtief design, functionele navigatie en met foto’s en features die een lust voor het oog zijn.

Wil je een succesvolle website met een krachtig design ?

Ik wil ook een Bottle Post Media website!