Webdesign bedrijf aan de Costa Blanca

De kracht van het bloggen

Wij zijn een webdesign bedrijf aan de Costa Blanca en onze klanten weten dat we niet alleen geloven in waanzinnig webdesign, maar ook in het schrijven van blogs. Het is namelijk één van de meest effectieve manieren om producten en diensten via je website te marketen. Deze blog is dus voor iedereen die nog niet heeft ondervonden hoe leuk en krachtig het bloggen is.

De realiteit is dat als je jouw concurrenten vóór wilt blijven (of op zijn minst bij wilt blijven) je toch echt regelmatig nieuwe content op je website zal moeten plaatsen. Maar maak je geen zorgen,  het schrijven van blogs kan écht heel erg leuk zijn. Want niet alleen kun een unieke inzicht geven over jouw producten of diensten, maar ook markttrends of nieuwe bedrijfsinitiatieven. Er is zoveel mogelijkheid om relevante content voor jouw klanten te creëren. Want wie weet er nou meer over je bedrijf dan jij? Je bouwt bovendien vertrouwen op bezoekers door een bron van nuttige informatie (en vermaak?) te zijn.

De grootste waarde van het bloggen is dat het een geweldige manier is om verkeer naar je website te trekken. Dat doe je door keywords te gebruiken die relevant zijn voor jouw bezoekers, klanten, producten of diensten. Bovendien kun je jouw blog de basis maken voor al je Social Media. Het is dan een voeding voor alle Social Media platforms, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Nieuwsbrieven.

Maar let wel op! Je moet jouw Social Media volgers een reden om door te klikken naar je website. En zodra je volgers er zijn, kun je verkeer naar specifieke bestemmingspagina’s van jouw website sturen door links direct in je blogartikelen te verwerken. Heeft iemand een vraag over een product waarover je over geschreven hebt, dan kun je die meteen op de website beantwoorden. Heb je een  website met een zoekfunctie verwerkt in het webdesign, dan kunnen bezoekers ook zoeken naar blogs die op dat moment relevant zijn voor hun.

Dus waar wacht je nog op? Begin te bloggen! En mocht je nog niet helemaal weten hoe je het aan moet pakken, ook geen punt! Maak vandaag nog een afspraak met het Nederlandse webdesign bedrijf aan de Costa Blanca. We helpen je graag op weg!

No Comments

Post a Comment