Mobiele website

Wij steken je verouderde website in een nieuw mobiel jasje!

Heb je al een website? Dan ben je al een eind op weg! Het jammere is wel, dat wanneer bezoekers via een mobiele telefoon of tablet op je website komen, ze ook meteen weer weg gaan omdat ze niet gemakkelijk kunnen zien welke diensten of producten je aan te bieden hebt. De realiteit is dat als je website niet mobiel responsive is, het schadelijk is voor je bedrijf. Want je concurrentenen hebben namelijk wel een mobiele website voorzien van de nieuwe technologische vooruitgangen.

 

Het goede nieuws is dat het echt niet duur hoeft te zijn om je verouderde website in een nieuw jasje te steken. Hieronder een enkele van de geweldige vernieuwingen die we voor je kunnen waarmaken:
 

Mobiel Responsive Design

Een eenvoudige manier om te begrijpen wat mobiel responsive technologie is, is om de technologie te vergelijken met een glas melk. Wanneer je een glas melk in een mok giet neemt het één vorm aan, maar giet je datzelfde glas melk in een pannetje dan neemt het wel een andere vorm aan. Maar het blijft hetzelfde glas melk, wat zich aangepast heeft aan een andere vorm. Responsive design doet precies hetzelfde, je website blijft hetzelfde maar wordt automatisch in een andere vorm gegoten. Dat betekent dat je producten, teksten, blogs, afbeeldingen, video’s, menu’s of wat je dan ook op je nieuwe mobiele website hebt, altijd op elke schermformaat en op alle apparaten goed zichtbaar is.

Social Media Integratie

Social Media is de eerste plek waar het laatste nieuws over producten en diensten te vinden is. Het is dus belangrijk dat bezoekers op je website gemakkelijk informatie kunnen delen met hun netwerk van vrienden en volgers. Op die manier maak je meer kans op nieuwe klanten voor je bedrijf of dienst.  Met een nieuwe mobiele website van Bottle Post Media geniet je van een volledige Social Media integratie, dus ook met alle knoppen voor het delen op sociale media.

Zoekmachine Optimilisatie

Zoekmachines zoals Google leggen een grote nadruk op de gebruiksvriendelijkheid als het gaat om het rangschikken van je website. Als mensen je website niet kunnen lezen of als het te langzaam laad of niet mobiel responsive is dan zal dat negatieve gevolgen hebben voor je vindbaarheid. Het jasje van je nieuwe mobiele website zal zoekmachine- en gebruiksvriendelijk zijn; dus beter te vinden op Google en meer bezoekers!

 

Ook benieuwd hoe gemakkelijk het kan zijn je verouderde website in een nieuw jasje te steken? Neem dan snel contact op met Bottle Post Media, maak een afspraak en vraag een offerte aan!
 

No Comments

Post a Comment