website Costa Blanca

Een nieuwe website is voordeliger dan je denkt!

Een nieuwe website laten maken voor je bedrijf is voordeliger dan je denkt. Bij ons heb al vanaf €850,- exclusief IVA , je eigen mobiel responsive website. Bovendien krijg je een gratis domeinnaam registratie voor een .com of .es, je hosting en 5 email adressen erbij voor de eerste 12 maanden!

BUDGETVRIENDELIJK!

Website design moet in de eerste plaats betaalbaar zijn. Als ondernemer heb je natuurlijk geen onuitputtelijk budget. Om die reden bouwen we professionele websites die binnen elk budget passen.

WAT KRIJG JE ERVOOR?

Je krijgt een volledig zoekmachinevriendelijk mobiel responsive website. Je website is maximaal 5 webpagina’s. Je kunt dus bijvoorbeeld kiezen uit een home, diensten, over ons, blog en contact pagina. Wij ontwerpen en bouwen je website altijd eerst in 1 taal en hierbij kun je kiezen tussen de talen Nederlands, Engels, Spaans of Duits.

HOE WERKT HET?

We beginnen met een oriënterend gesprek samen met onze designers en technici om je wensen en doelstellingen in kaart te brengen. Welke structuur is er nodig? Welke functies? In welke stijl? Tijdens dit gesprek bedenken we de flowchart van je website. Dit document vormt de basis van je website. Vervolgens lever je de definitieve teksten in jouw gewenste hoofdtaal aan in een Word document. Daarbij lever je ook jouw logo aan, samen met je huisstijl en digitale foto’s in een zo hoog mogelijke resolutie. Heb je nog geen logo of huisstijl? Wederom is dat geen probleem! Onze grafisch ontwerpers kunnen voor een meer prijs een logo of huisstijl voor je ontwerpen. Let wel op dat als de aangeleverde foto’s bewerkt moeten worden we een uurtarief hanteren.

IS EEN MEERTALIGE WEBSITE MOGELIJK?

Wil je de website in meerdere talen? Geen probleem! Een meertalige website bouwen behoort zeker tot de mogelijkheden. Voor een kleine meerprijs kun je upgraden naar het gewenste aantal extra talen. Wij ontwerpen en bouwen je website altijd eerst in 1 taal. Wanneer je kiest voor extra talen ontvang je na goedkeuring van de website in de hoofdtaal een vertaaldocument die je vervolgens gebruikt om de tekst te vertalen.

Het conceptontwerp voor jouw website word live aan je gepresenteerd. Eventuele tekstuele en visuele aanpassingen worden dan besproken én doorgevoerd. En daarna de oplevering en livegang van je website.

No Comments

Post a Comment