webdesign en hosting Spanje

Je website verhuizen zonder problemen

Er zijn verschillende redenen waarom mensen besluiten om hun website te verhuizen naar een ander hosting partij of naar een andere domein. Het kan zijn dat je ontevreden bent over je huidige hosting bedrijf, mischien hebben ze hele slechte klantenservice of misschien zijn ze gewoon veel te duur.  Misschien ben je ooit een blog begonnen en die is inmiddels uitgegroeid tot een hele website, waardoor je hosting pakket gewoon niet meer genoeg mogelijkheden biedt.

Wat je reden dan ook is, je website of domein verhuizen is helaas niet eenvoudig. Er moet rekening worden gehouden met diverse zaken zoals de bestanden, de database, maar ook de emailboxen (pop3, imap en/of gekoppelde exchange servers). Gelukkig hebben wij veel ervaring hiermee en daarom kunnen wij tegen een gunstig tarief dit voor je in orde maken.

En wat dacht je van Google? Je bent lang bezig geweest om je website goed in de resultaten van de zoekmachines te laten verschijnen, is het dan allemaal voor niets geweest? Nee, één van de meest belangrijke onderdelen waar we bij het website verhuizen rekening mee houden is het behouden van je positie in zoekmachines oftewel: de url-migratie. Een url-migratie is nodig zodra url’s veranderen en de waarde behouden moet blijven. Wij zorgen ervoor dat alle oude url’s goed doorverwijzen naar de nieuwe.

Wil je een bestaande domeinnaam verhuizen? Ook dat is geen probleem! Wij verzorgen de overdracht. Of heb je de perfecte domeinnaam gezien maar hij is van iemand anders?  Onze experts kunnen met de huidige eigenaar van het domein een verkoop onderhandelen.

Het is natuurlijk erg belangrijk dat de verhuizing goed aanpakt wordt, zodat je bezoekers en je zoekmachineresultaten er geen last van hebben! Dus ben je er klaar voor om je website of webwinkel te verhuizen van partij A naar partij Bottle Post Media? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag een offerte aan!

No Comments

Post a Comment